Uw mening & ervaring:
“Los van elkaar gingen we verder op zoek. We snuisterden op internet rond en wat schetste onze verbazing: beiden, serieus waar, kwamen we uit op de website van Sijtsema uit Eenum.”
Gezina Smit en Ron Terburg
  • fill Monica 3 x 2,8m en luifel van 2,3 x 2 m Open prieel 2,25 x 4m met hardstenen neuten TBC Huisje 2,5 x 2,5m p1
  • Tuinhuisje Een nieuwe Droom TBC Huisje Tuinhuisje Monica P2
  • Carport 5 x 7 m met luifel van 80 cm Caravanstalling met Tuinkamer Berging met puntdak 2,5 m x 4 m
Ervaringen van klanten

Hieronder een aantal ervaringen van onze klanten. Wilt u ook uw ervaring met Sijtsema delen op deze pagina, neem dan contact met ons op!

Was het antwoord van vrienden van ons, nadat we de vraag hadden gesteld “wat zijn jullie ervaringen met betrekking tot aannemers”. Deze vraag stelden wij, aangezien onze ervaringen in de loop der jaren teleurstellend waren geweest. De aannemers die bij ons werkzaamheden hadden verricht kwamen hun afspraken niet na, kregen klussen tussendoor, waardoor wij langer moesten wachten. Geen of onvoldoende tijd om overleg te hebben. Wij weten een aannemer die bij jullie past
Was het antwoord van vrienden van ons, nadat we de vraag hadden gesteld “wat zijn jullie ervaringen met betrekking tot aannemers”. Deze vraag stelden wij, aangezien onze ervaringen in de loop der jaren teleurstellend waren geweest. De aannemers die bij ons werkzaamheden hadden verricht kwamen hun afspraken niet na, kregen klussen tussendoor, waardoor wij langer moesten wachten. Geen of onvoldoende tijd om overleg te hebben.

Lees deze ervaring >>


“Ik hecht eraan eerst zelf rond te kunnen neuzen,” zegt Hans Sauerborn. “Ik hou niet van dat opdringerige verkoopgedrag. Bij Sijtsema laten ze je in je waarde en geven op het juiste moment het benodigde of gevraagde advies.” Anneke en Hans Sauerborn
“Ik hecht eraan eerst zelf rond te kunnen neuzen,” zegt Hans Sauerborn. “Ik hou niet van dat opdringerige verkoopgedrag. Bij Sijtsema laten ze je in je waarde en geven op het juiste moment het benodigde of gevraagde advies.”

Lees deze ervaring >>


Eigenlijk was het toeval dat Hayo en Esther uit het Friese Dokkum bij Sijtsema uit Eenum terecht kwamen. Ze wilden een schuur in de achtertuin bij hun huis. Een atelier voor workshops en cursussen Bloemsierkunst. Een atelier met een oude nostalgische look. Tevreden Friezen
Eigenlijk was het toeval dat Hayo en Esther uit het Friese Dokkum bij Sijtsema uit Eenum terecht kwamen. Ze wilden een schuur in de achtertuin bij hun huis. Een atelier voor workshops en cursussen Bloemsierkunst. Een atelier met een oude nostalgische look.

Lees deze ervaring >>


“Los van elkaar gingen we verder op zoek. We snuisterden op internet rond en wat schetste onze verbazing: beiden, serieus waar, kwamen we uit op de website van Sijtsema uit Eenum.” Gezina Smit en Ron Terburg
“Los van elkaar gingen we verder op zoek. We snuisterden op internet rond en wat schetste onze verbazing: beiden, serieus waar, kwamen we uit op de website van Sijtsema uit Eenum.”

Lees deze ervaring >>

2006 / 2014 Sijtsema Eenum | Links | Algemene voorwaarden | Ontwerp: Remedia.nl