'Los van elkaar gingen we verder op zoek. We snuisterden op internet rond en wat schetste onze verbazing: beiden, serieus waar, kwamen we uit op de website van Sijtsema uit Eenum.' - Gezina Smit en Ron Terburg

Meer ervaringen van klanten >>
  • zonnehuisje ewsum Open prieel zonnehuisje eenum koetshuis zijkant bloesem Zonnehuisje Warffum
  • monica overkapping tulpen oude schuur bruin zonnehuisje interieur gele deken monica bloemen Oude schuur zwart
  • monie zonnehuisje raam waslijn zonnehuisje monie zonnehuisje haren bruin monica monica gras

Het Zonnehuisje


Het Zonnehuisje is een uniek draaibaar tuinhuisje waarin je tot rust komt van de dagelijkse drukte. Uniek aan het Zonnehuisje is dat het op een draaischijf staat, zodat je het kan draaien zoals je wilt:

heerlijk in de zon uit de wind, of juist uit de zon in de schaduw

Draai het huisje zo, dat het aansluit bij je behoefte op dat moment: lekker in het voorjaarszonnetje met een kopje koffie, een beschut maar licht plekje in het najaar om rustig te kunnen werken, een schaduwvol plekje in hoogzomer om verkoeling te vinden na een lange warme dag in de zon.Het ontwerp van het Zonnehuisje is gebaseerd op het tbc-huisje. Vóór de Tweede Wereldoorlog was tuberculose (tbc) één van de meest voorkomende ziekten. In 2006 is Sijtsema Eenum weer begonnen met het maken van deze prachtige nostalgische huisjes.

Kijk voor meer verhalen en informatie over het Zonnehuisje op www.zonnehuisje.nl


Zonnehuisje

"“Ik heb nog nooit zoveel gelezen als sinds we het Zonnehuisje hebben. Voor mijn werk is het de enige plek waar ik vol concentratie door kan werken. Dit hadden we 10 jaar eerder moeten doen.”"

Ine

 

Zonnehuisje Onderdendam
Zonnehuisje in de tuin Jordaan
Zonnehuisje als atelier
2006 / 2014 Sijtsema Eenum | Links | Algemene voorwaarden | Ontwerp: Remedia.nl