Uw mening & ervaring:
ďLos van elkaar gingen we verder op zoek. We snuisterden op internet rond en wat schetste onze verbazing: beiden, serieus waar, kwamen we uit op de website van Sijtsema uit Eenum.Ē
Gezina Smit en Ron Terburg
  • Monica 3 x 2,8m en luifel van 2,3 x 2 m Poort TBC Huisje Garage met paardenstal Berging 2,5m x 4m met pannendak
  • Garage met wolfseinden GarageGarage met B&B ernaast Garage 5 x 7m met inpandige luifel van 1,5m x 3m Caravanstalling met Tuinkamer
  • Berging lessenaar Berging lessenaar met voor en zijluifel geheel van Lariks Open prieel 2,25 x 4m met hardstenen neuten Berging met puntdak 3m x 5m met pannendak Tuinhuisje grif

Ik ben Monie, al 30 jaar timmervrouw en de vrouw achter de firma Sijtsema in Eenum. Om je een idee te geven wie ik ben en wat mijn passie is, geef ik je een kijkje in mijn leven.

Ik ben geboren in het Westland als tuindersdochter. Al jong kluste ik mee op het ouderlijk bedrijf en merkte ik dat hout mijn materiaal is. Ik vond het heerlijk om mee te werken en creatief vorm aan te geven.

Na de basisschool heb ik mijn opleiding gevolgd aan de Technische school in Delft. Vervolgens heb ik mijn opleiding tot aspirant-gezel succesvol afgerond.

In de jaren na mijn opleiding heb ik onder andere gewerkt in het onderhoud bij een grote wooncorporatie. Daarop volgden 7 jaar bij IKEA, waar ik de presentaties, interieurs en kinderspeeltoestellen maakte. Daarna een jaar als vertegenwoordigster bij een groot montagematerialen- en gereedschappenleverancier voor de bouw- en houtindustrie. Tussen de bedrijven door verbouwde ik 4 huizen, vanaf de klei tot aan het dak. 


Met alle opgedane ervaring wist ik zeker wat ik wilde: Een eigen bedrijf waar ik met mijn kennis kon perfectioneren en mijn gedrevenheid de ruimte kreeg. Dat werd bedrijf werd Sijtsema.

Het is fijn om te mogen ontwerpen voor mijn klanten. De technische kennis gecombineerd met mijn vrouwelijke inzichten maken de weg naar het ontwerp uniek en zorgen voor veel voldoening, zowel bij mij als bij mijn klanten.

Mijn idee√ęn over houtbouw met nostalgische kenmerken en mijn vakmanschap zorgen voor mooie bouwwerken.Om mijn klanten een nog breder advies te kunnen geven, heb ik een opleiding gevolgd tot Feng Shui* expert. Door de combinatie van goed luisteren naar de klant en het vertalen van wensen naar idee√ęn, kan ik verder met schetsen en deze uiteindelijk uitwerken tot een passend ontwerp.

Als persoon houd ik van eerlijkheid en betrouwbaarheid. Dit werkt door in de afspraken die ik maak. Daarnaast geeft de sfeer en de ruimte, om het vrij en ruim gelegen Sijtsema in Eenum, mij de vrijheid om vernieuwend te denken en blij te zijn.

Zo ben ik, zo leef ik, zo ga ik om met de mensen om mij heen.

(*) Feng Shui is een 6000 jaar oude Chinese  filosofie die gaat over de relatie en harmonie tussen de mens en zijn of haar leefomgeving.

Voor meer inspiratie kijk op www.zonnehuisje.nl

2006 / 2014 Sijtsema Eenum | Links | Algemene voorwaarden | Ontwerp: Remedia.nl