Uw mening & ervaring:
ďLos van elkaar gingen we verder op zoek. We snuisterden op internet rond en wat schetste onze verbazing: beiden, serieus waar, kwamen we uit op de website van Sijtsema uit Eenum.Ē
Gezina Smit en Ron Terburg
  • TBC Huisje Carport 5 x 7 m met luifel van 80 cm TBC Huisje 2,5 x 2,5m Tuinhuisje Een nieuwe Droom Monica 3 x 2,8m en luifel van 2,3 x 2 m Open prieel 2,25 x 4m met hardstenen neuten
  • Berging met puntdak 2,5 m x 4 m fill P2
  • Caravanstalling met Tuinkamer p1 Tuinhuisje Monica
Ontwerp volledig op maat
Ontwerp volledig op maat

Ons werk onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en het leveren van uniek maatwerk.

Overweegt u een tuinhuis, berging, schuur, prieel, atelier, Bed & Breakfast ruimte of een ander mooi project te laten maken, dan kunt u met Monie van Paassen een afspraak maken voor een ori√ęnterend gesprek over uw wensen, smaak en idee√ęn. Dit kan via de telefoon of via de mail.

Zij zal u dan vragen over de functie van te realiseren project, welke afmetingen, gevelbekleding, dakbedekking, ramen en deuren, veranda, luifels etc. u in gedachten heeft. Dit zal de basis vormen voor een ontwerp met daarbij een gespecificeerde prijsopgave. Heeft u zelf nog geen duidelijk idee hoe en wat u wilt, en kiest u voor Sijtsema, dan komt er altijd een mooi ontwerp in uw tuin.

Natuurlijk bent u, op afspraak, van harte welkom bij ons in het mooie landelijk gelegen Eenum in de provincie Groningen. Ter inspiratie hebben we fotoboeken van reeds gerealiseerde projecten, zodat u zelf kunt zien wat de mogelijkheden zijn en wat u aanspreekt. 

Ook  adviseren wij u graag  over de voorbereidingen van het grondwerk, hemelwaterafvoer en stroomvoorziening. Voor een goede duurzame bescherming van het hout bevelen we verf van Koopmans op basis van lijnolie aan.

U kunt altijd volledig vrijblijvend contact met ons opnemen.

2006 / 2014 Sijtsema Eenum | Links | Algemene voorwaarden | Ontwerp: Remedia.nl