Uw mening & ervaring:
ďLos van elkaar gingen we verder op zoek. We snuisterden op internet rond en wat schetste onze verbazing: beiden, serieus waar, kwamen we uit op de website van Sijtsema uit Eenum.Ē
Gezina Smit en Ron Terburg
  • TBC Huisje Caravanstalling met Tuinkamer p1 Berging 2,5m x 4m met pannendak Tuinhuisje 2 x 3m met luifel van 80 cm
  • fill Berging Lessenaar Aanbouw Nancy Garage 5 x 7m met inpandige luifel van 1,5m x 3m
  • Tuinhuis met luifel en hardhouten veranda Garage 3,5 x 8m Berging lessenaar met voor en zijluifel geheel van Lariks Geitenhok 2,5m x 4m met sleepluifel van 1m Dubbele Garage met rode golfplaten Berging met puntdak 2,5 m x 4 m
Ontwerp volledig op maat
Ontwerp volledig op maat

Ons werk onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en het leveren van uniek maatwerk.

Overweegt u een tuinhuis, berging, prieel, atelier, Bed & Breakfast ruimte of een ander mooi project te laten maken, dan kunt u met  Monie van Paassen een afspraak maken voor een oriŽnterend gesprek over uw wensen, smaak en ideeŽn. Dit kan een gesprek aan de telefoon zijn of via mail.
Zij zal u dan  informatie vragen over de functie, afmetingen, wat voor gevelbekleding, dakbedekking, ramen en deuren, veranda, luifels, enz., welke u in gedachten heeft. Zodat we hiermee  de basis vormen voor het ontwerp met daarbij een gespecificeerde prijsopgave. Heeft u zelf nog geen idee en kiest u voor Sijtsema dan komt er altijd een mooi ontwerp in uw tuin.

Natuurlijk bent u van harte welkom op het bedrijf dat in het mooie landelijk gelegen  Eenum gevestigd is of kom gerust langs als we op een beurs staan. Daar liggen  fotoboeken van reeds gemaakte projecten, zodat u zelf kunt zien welke mogelijkheden we te bieden hebben en wat u aanspreekt. Natuurlijk veel plezier bij het bekijken van de vele modellen op de site.

Ook  adviseren wij u graag  over de voorbereidingen van het grondwerk, hwa en stroom voorzieningen. En voor een goede duurzame bescherming van het hout bevelen we Koopmansverf aan die op  basis van Lijnolie is gemaakt.

U kunt te allen tijde volledig vrijblijvend contact met ons opnemen.

"Monica"
2006 / 2014 Sijtsema Eenum | Links | Algemene voorwaarden | Ontwerp: Remedia.nl