'Los van elkaar gingen we verder op zoek. We snuisterden op internet rond en wat schetste onze verbazing: beiden, serieus waar, kwamen we uit op de website van Sijtsema uit Eenum.' - Gezina Smit en Ron Terburg

Meer ervaringen van klanten >>
  • monica bloemen zonnehuisje eenum Open prieel monica overkapping Oude schuur zwart koetshuis zijkant
  • waslijn Zonnehuisje Warffum zonnehuisje ewsum tulpen monie zonnehuisje raam zonnehuisje haren bruin
  • bloesem zonnehuisje interieur gele deken monica gras oude schuur bruin zonnehuisje monie monica
Onze werkwijze

Spreekt ons werk u aan en overweegt u een tuinhuis, berging, schuur, prieel, atelier of een ander mooi project van hout door ons te laten maken? Dan kunt u met Monie van Paassen een afspraak maken voor een ori├źnterend  gesprek.

 

Door dit gesprek krijgt zij een beeld van uw wensen, smaak en idee├źn. Welke functie krijgt het te realiseren project? Welke afmetingen, gevelbekleding, dakbedekking, ramen en deuren, veranda, luifels etc. heeft u in gedachten? Dit zal de basis vormen voor een ontwerp met daarbij een gespecificeerde prijsopgave. 

Heeft u zelf nog geen duidelijk idee hoe en wat u wilt, en kiest u voor Sijtsema, dan komt er altijd een mooi ontwerp in uw tuin. Ter inspiratie hebben we fotoboeken van reeds gerealiseerde projecten, zodat u zelf kunt zien wat de mogelijkheden zijn en wat u aanspreekt. 

Natuurlijk bent u, op afspraak, van harte welkom bij ons in het mooie landelijk gelegen Eenum in de provincie Groningen. 

Ook  adviseren wij u graag  over de voorbereidingen van het grondwerk, hemelwaterafvoer en stroomvoorziening. Voor een goede duurzame bescherming van het hout bevelen we verf van Koopmans op basis van lijnolie aan.

U kunt altijd volledig vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vergunningsvrij bouwen

U heeft geen vergunning nodig als het oppervlak van de berging of tuinhuis niet groter is dan 30m2 en niet hoger is dan 3 meter, deze 1 meter uit de erfgrens en achter de rooilijn van het huis staat en er geen andere bijgebouwen aanwezig zijn.

Als de berging of het tuinhuis niet groter is dan 10 m2, mag deze dichterbij de erfgrens geplaatst worden. 

U kunt zelf controleren op www.omgevingsloket.nl of u vergunningvrij mag bouwen.
2006 / 2014 Sijtsema Eenum | Links | Algemene voorwaarden | Ontwerp: Remedia.nl