Onze werkwijze

Spreekt ons werk je aan? Overweeg je één van onze ontwerpen door ons bij je thuis laten plaatsen? Dan kun je met Monie van Paassen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

Tijdens dit gesprek bespreken we het ontwerp dat je voorkeur heeft en wat de specificaties moeten zijn zodat het volledig aansluit bij jouw situatie en de functie die het krijgt. We bespreken onder andere wat de afmetingen moeten zijn, wat voor indeling van de ruimte, hoeveel ramen, wat voor soort deuren, welke gevelbekleding, welke dakbedekking, isolatie ja of nee etc. Dit zal de basis vormen voor een offerte met daarbij een gespecificeerde prijsopgave.

monie van paassen sijtsema ontwerper

Ter inspiratie hebben we foto’s van gerealiseerde projecten, zodat je zelf kunt zien wat de mogelijkheden zijn en wat je het meest aanspreekt.

Natuurlijk ben je, op afspraak, van harte welkom bij ons in het mooie landelijk gelegen Eenum in de provincie Groningen.

Ook adviseren wij graag over de voorbereidingen van het grondwerk, hemelwaterafvoer en stroomvoorziening. Voor een goede duurzame bescherming van het hout bevelen we verf van Koopmans op basis van lijnolie aan.

Het is altijd mogelijk volledig vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Vergunningsvrij bouwen

Er is geen vergunning nodig als het oppervlak van de berging of tuinhuis niet groter is dan 30m2 en niet hoger is dan 3 meter, deze 1 meter uit de erfgrens en achter de rooilijn van het huis staat en er geen andere bijgebouwen aanwezig zijn.

Als de berging of het tuinhuis niet groter is dan 10 m2, mag deze dichterbij de erfgrens geplaatst worden.

Op www.omgevingsloket.nl kun je zelf controleren of er in jouw geval vergunningvrij gebouwd mag worden.

Meer informatie?

-
Sijtsema Eenum     |       Bosweg 1     |       9913PA Eenum Gr.     |       tel: 0596-571118
Neem contact op

Pin It on Pinterest

Share This