De Monica

De Monica is een mooi en flexibel in te delen houten tuinhuis, het is een berging en overkapping in één. Het biedt een plekje in de tuin waar je onafhankelijk van het weer lekker kunt zitten én het is een berging waar je de fietsen, tuinstoelen of het tuingereedschap kwijt kunt. Daarnaast is het een stijlvol ontwerp dat je tuin compleet maakt.

De Monica kan volledig naar jouw wensen worden gerealiseerd. De totale afmetingen kunnen afhankelijke van de ruimte die je nodig hebt en de grootte van je tuin worden aangepast. Ook kan je zelf bepalen of je de overkapping aan de rechter- of linkerkant wilt hebben. De grootte van de overkapping en berging kunnen gelijk zijn, maar je kunt ook kiezen om de berging groter te maken dan de overkapping of andersom, net wat jou het beste uitkomt.

De uitstraling en sfeer van de Monica is ook door jou te bepalen, kies je voor landelijk, klassiek, strak of modern? De dakbedekking, gevelbekleding en ramen zijn aan te passen aan jouw wensen!

Monica berging en overkapping ineen
Monica Sijtsema Zonnehuisje overkapping tuinhuis berging

De Monica is een combinatie van een berging en een overkapping/luifel. Op deze foto is het berginggedeelte 2,8 bij 4 meter en de luifel 2 bij 4 meter. De afmetingen van beide delen zijn aan te passen, de overkapping kan links of rechts van de berging.

landelijk tuinhuis berging schuur overkapping sijtsema eenum

Bij deze Monica zijn de afmetingen 3 bij 2,8 meter van de berging en 2,2 bij 2 meter van de luifel.

Meer informatie?

-
Sijtsema Eenum     |       Bosweg 1     |       9913PA Eenum Gr.     |       tel: 0596-571118
Neem contact op