Het Zonnehuisje

Het Zonnehuisje is een uniek draaibaar tuinhuisje waarin je tot rust komt van de dagelijkse drukte. Uniek aan het Zonnehuisje is dat het op een draaischijf staat, zodat je het kan draaien zoals je wilt:

heerlijk in de zon uit de wind, of juist uit de zon in de schaduw

Draai het huisje zo, dat het aansluit bij je behoefte op dat moment: lekker in het voorjaarszonnetje met een kopje koffie, een beschut maar licht plekje in het najaar om rustig te kunnen werken, een schaduwvol plekje in hoogzomer om verkoeling te vinden na een lange warme dag in de zon.

“Ik heb nog nooit zoveel gelezen als sinds we het Zonnehuisje hebben. Voor mijn werk is het de enige plek waar ik vol concentratie door kan werken. Dit hadden we 10 jaar eerder moeten doen.”

Ine Breet

“Ik wilde even laten weten dat ik zo blij met mijn huisje ben. Het is echt mijn plekje geworden!
In het zonnetje, maar lekker uit de wind.
In deze tijd (april 2020) extra bijzonder om zo’n plekje te mogen hebben. Ik gun iedereen een Zonnehuisje!”

Ellen Veth

Meer informatie?

-
Sijtsema Eenum     |       Bosweg 1     |       9913PA Eenum Gr.     |       tel: 0596-571118
Neem contact op