Over ons

Monie van Paassen en Niels Borg zijn de gezichten achter Sijtsema. Samen hebben zij al vele projecten voor hun klanten gerealiseerd. Beiden hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Stijlvolle en unieke houtbouw van hoge kwaliteit en afwerkingsniveau is wat ze voor ogen hebben. Door hun jarenlange samenwerking hebben ze vaak maar een half woord van elkaar nodig.

monie van paassen niels borg sijtsema eenum houtbouw

De ontwerper

Monie van Paassen is timmervakvrouw en sinds 2000 het gezicht van Sijtsema Eenum. Na jarenlang zelf haar projecten te hebben gebouwd, richt ze zich nu volledig op het maken van ontwerpen voor en in overleg met haar klanten. Ze heeft een voorliefde voor oude houten bijgebouwen op het platteland.

“Het is fijn om te mogen ontwerpen voor mijn klanten. Ik vind het belangrijk dat een ontwerp klopt met het huis, de tuin en de bewoners. Door mijn jarenlange ervaring gecombineerd met mijn vrouwelijke inzichten voel ik de wensen van mijn klanten goed aan en kan ik deze verwerken in een ontwerp waar mijn klanten en ik enthousiast over zijn. Mijn ideeën over houtbouw met nostalgische kenmerken en mijn vakmanschap zorgen voor mooie bouwwerken.” 

monie van paassen houtbouw sijtsema eenum

De bouwer

Niels Borg is timmerman, gespecialiseerd in houtbouw en al jarenlang de rechterhand van Monie van Paassen. In zijn werkplaats bouwt hij volgens het ontwerp van Monie de houten elementen waarmee hij bij de klant het tuinhuis, schuur of berging opbouwt.

“Als ik in mijn werkplaats aan het bouwen ben, denk ik altijd: dit project staat er over 50 jaar nog, hoe mooi is dat. Waar ik het meest van geniet als we een project bij klanten hebben afgerond, is de grote glimlach op hun gezichten.”

niels borg houtbouw sijtsema eenum

Netwerk

Naast hun eigen expertise maken ze gebruik van de diensten en grondstoffen van vakmensen uit hun eigen netwerk, van schilder tot elektricien, van grondverzetbedrijf tot installateur, van kozijnenbouwer tot houtleverancier.

Meer informatie?

-
Sijtsema Eenum     |       Bosweg 1     |       9913PA Eenum Gr.     |       tel: 0596-571118
Neem contact op

Pin It on Pinterest

Share This